vineri, 22 ianuarie 2010

Asta e ultimul obiect de-al tau printre lucrurile mele

TU nu stii ca daca stai in patu' lu' Inna si te uiti fix in tavan, la neonul stins, la un moment dat nu mai vezi surubul ala mare. nu stii asta despre mine pentru ca nu ai stat niciodata cu mine acolo noaptea.
TU nu stii cum te pot gadila pe urechi lacrimile vinerea noaptea pentru ca nu ai fost niciodata acolo.
TU nu stii cum sa minti pentru ca ai multa bunatate in tine si nu stii nici ca atunci cand incerci sa minti faci ochii mici si iti tii buzele foarte ciudat ca si cum ti-ai sorta cuvintele.
TU nu stii ca pentru mine minciuna inseamna si omiterea adevarului. Nu stii despre mine ca urasc adevarurile partiale.
Si pentru ca nu stii nimic despre mine, pentru ca nu ai fost niciodata atent la mine, pentru ca atunci cand ai facut-o si ai vazut cum sunt, m-ai injurat, m-ai sarutat cu pofta si apoi m-ai tinut in brate o noapte intreaga. Pentru ca vad ca nu vrei sa intelegi ce zic, vad cum iti place sa fii inaintea mea cu totul, vad cum iti rad in hohote ochii cand vii dimineata si minti si crezi ca eu inghit tot ce zici ca o papusa proasta. pentru ca m-am saturat la dracu de tine si de tot ceea ce presupune sentimentul pentru tine.
Pentru ca vreau sa cresc in continuare frumos, pentru ca nu vreau sa ma comport la un copil. pentru ca nu vreau sa-mi refuz maturitatea si orgoliul si demnitatea doar ca sa-ti fac tie pe plac. si nici asta nu-ti convine. nimic nu-ti convine. nu stii nici tu ce naiba vrei si cum sa te porti. pentru ca am avut grija de tine ca de un copil, pentru ca m-am ingrijorat pentru stomacul tau si pentru neuronii aia frumosi pe care capul tau ii tine captivi. si tu nimic.
Pentru ca din cauza ta am ajuns sa ma gandesc la cele mai josnice fiinte de pe pamant cand aud anumite nume feminine. si nu merita. pentru ca intr-o postare anterioara am spus ca nu vreau ca ai nostri copii minunati sa poarte nume care incep cu "I" sau "L" sau "E", nume frumoase de altfel, si asta e o mare prostie.
Te alung de langa mine de azi inainte si nu vreau sa te mai intorci pentru ca vreau sa cresc. pentru ca tu ma opresti. pentru ca la dracu cu timpul care se opreste aiurea cand dispari si porneste in goana cand apari. pentru ca vreau sa simt secundele si diminetile si noptile si revelioanele.
Te gonesc ca pe un caine pentru ca nu meriti. si te gonesc acum cu atata pofta cu care de doresc, prostule!
TU decizi haotic sa te schimbi, dar cum naiba poti sa schimbi ceva ce nu cunosti?! nu te vezi?!
Imi dau demisia din munca asta de Sisif. vreau sa pleci de langa mine si sa nu te mai intorci acasa. poti sa mergi oriunde vrei. esti liber. sunt sigura ca in prostia ta o sa fii bucuros fara mine dar nu uita prietene ca bucuria e scurta, doar fericirea poate dura cativa ani.
TU nu stii iubite, nu ai avut rabdare sa vezi de ce sunt eu pasionata. si vreau sa-ti platesc asta cu varf si indesat pentru clipa cand m-ai tras par ca nu stiu nimic despre nu stiu ce economist. si mi-ai spus ca eu n-am nici o pasiune. a fost ca si cum mi-ai fi spus ca sunt goala, nula, vida. Si n-ai decat sa crezi asta, n-o sa-ti deschid ochii. daca nu stii, dupa atata vreme, cat de mult imi place acolo unde tu n-ai vrut sa mai mergi pentru ca dormeai, daca n-ai ascultat cand iti povesteam si nu ai vazut nimic in ochii mei inseamna ca nu te-ai uitat niciodata la mine si asta doare mai mult decat toate minciunile tale la un loc inmultite cu 3 si ridicate la patrat. calculeaza, ca doar esti bun la asta!
Eu stiu foarte bine ca viata e mai mult de atat. stiu ca viata mea e mai mult decat tine, Gabi, Razvan, Stefan, Alex si Vlad la un loc. stiu ca insemn mai mult decat ai putut tu sa scoti de la mine si cred ca merit toate cadourile din lume pentru cum m-am purtat cu tine pana acum.
Si daca ti-am fost si mama si iubita asta nu inseamna ca ai dreptul sa ma iei de fraiera.
In clipa asta am adunata atata furie in mine incat nu mai vreau sa-ti fiu nici prietena, nici vecina! nici fosta colega! nimic.
Ma seaca si ma intuneca toate jocurile voastre, toate problemele din ograda voastra, toate prostiile de la tine de pe palier. si nu am nevoie de asta.
EU pot mai mult de atat!
Asa ca pisi, nu te mai intoarce dimineata pentru ca nu mai ai la cine sa te intorci. sa stii ca desi eu raman tot aici cu tine, nu mai ai ce sa minti.
Pentru ca eu pot mai mult decat TU. pentru ca sunt mai buna decat tine!
Si te rog, nu-ti mai aprinde nici o tigara in fata mea pentru ca nu ma mai topesc cand vad cum se aprinde cineva intre buzele tale.
Ori te schimbi, ori eu nu ma mai joc.
Am muncit doi ani de zile sa creez pe cineva ca sa ce? m-au durut degetele si mi-am exfoliat pe rand toate unghiile de cat l-am sculptat si finisat pe el. ca sa ce? ca in final sa vorbeasca urat despre mine si sa nu ma suporte? nu castig nimic.
Asa cum i-am spus si uneia din multele tale femei, mie-mi trebuie unul deja invatat, deja crescut, deja format frumos.
Concluzionand, pentru toate serile in care nu mi-ai spus noapte buna, pentru toate gafele pe care le-ai facut, pentru modul tau de cacat in care ma iubesti, pentru ca ma doare dragostea asta a ta, pentru ca ma lasi singura si te intorci cand ai nevoie sau vrei sa plangi langa cineva, pentru ca imi spui numai o parte din adevar, pentru ca nu ti-a pasat de copilul din mine cand te-am avertizat ca vreau sa-l adori pe el si sa iubesti femeia din mine, pentru toate astea te cert, te ignor si te uit INCET-INCERT.

Nu inteleg de ce fugi atat de mult de caldura si te complici aiurea prin tot soiul de colturi si unghere!
Cred ca de-asta te iubesc eu asa de mult, pentru ca esti complicat

Ori deschizi ochii, iti restabilesti limitele si te gandesti bine bine inainte de a-mi mai face ceva...
Ori te schimbi, ori eu nu ma mai joc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu