joi, 29 decembrie 2011

Sfarsit de an!

Asa ca de sfarsit de an, ca sa nu-mi reportez frustrarile si gandurile rele! Nu e ca si cum as fi suparata acum. Nu e ca si cum pentru a 1000-a oara sunt dezamagita. Nu e ca si cum pentru a 1000-a oara am incredere in niste oameni care nu merita, nu ma invat minte, de cativa ani buni tot repet aceleasi aceleasi aceleasi greseli!
Ce-mi doresc in Noul An? In primul rand vreau sa nu fie sfarsitul lumii asa cum se anunta. Apoi sa nu ma mai trezesc in mijlocul vietii fara sa am de ce sa ma agat. Sa ma pot opri sa respir, sa-mi incetinesc cresterea asta haotica, sa nu mai plutesc in deriva asa cum fac din octombrie in continuu. Bajbai pe intuneric, ma impiedic, verific daca mai respir, ma adun. Pornesc dimineata cu nasu rosu la servici, ajung pe la amiaza, mi-e foame, mai trec doua ore, sunt infometata iar seara cand ajung din nou acasa ma gandesc daca sa ma culc sau sa ma spal!
In rest dorm si eu ca toata lumea, tin pumnii stransi ca un copilas, cel putin asa mi s-a spus. Ocazional ma urc pe mese din lemn prin cine stie ce club plin cu studenti, ocazional gust din fel de fel de bauturi alcoolice. Doar ocazional. Si cand ma mananca nasul trimit mesaje de amor unui tip interesant cu care am o istorie cel putin la fel de interesanta. Normal, dimineata ma intreaba daca sunt bine si imi spune ca inca ma iubeste.
Anul asta a fost unul plin. Iarasi am inconjurat pamantul asta ca sa am parte de o vara deosebita. Inainte de asta am iubit sincer. Dupa asta n-a mai ramas nimic. Din ce-am iubit. Apoi m-am angajat intr-o forma sau alta. M-am angajat intr-un birou, m-am angajat la alergatura, la scoala si la facultate in acelasi timp. M-am angajat si sunt bucuroasa. Nu sunt multumita dar sunt bucuroasa. Atipic,nu?
Mai spre sfarsit acum am dat-o in bara cu niste prieteni dar la ce ar mai fi ei buni daca nu la din-astea?
Pe sfarsite, acum,
Va imbratisez dragii mei, nu va vorbesc inca de planuri de viitor pentru ca 2012 este un an mare. Trebuie sa fie un an mare! Pentru mine si pentru multa lume! Stiu eu mai bine ce-mi doresc!
Numai sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu